Evanets tjenester

Har du en liten eller mellomstor bedrift ikke mulighet til å bruke mye penger på en hjemmeside? Du kanskje drømmer om å starte din egen blogg men behøver hjelp til å komme i gang med oppsett og layout? Jeg tilbyr hjemmesider til rimelige priser.

Funksjonelle hjemmesider med universell utforming

Funksjonelle nettsider er tilpasset dagens teknologi og oppfyller standard og krav.
Teknologien utvikler seg raskt, og i dag surfer vi nettet med hjelp av smarttelefoner, nettbrett, pc og større TV-skjermer. Derfor bør alle hjemmesider være tilpasset besøkerens skjermstørrelse, så kalte responssive nettsider, som automatisk tilpasser seg besøkerens apparat.

Det er et krav i dag at nettsider skal ha en universell utforming så de også er tilgjengelig og brukervennlige for personer med nedsatt funksjonsevne. Det er derfor viktig at nettsiden er kodet etter bestemte krav og oppfyller standarden.

Open source (åpen kildekode)

De fins mange fantastiske verktøy på Internett og det beste av alt er at mange er gratis å ta i bruk, så kalte Open Source (åpen kildekode) som vil si at kildekoden er tilgjengelig for alle. Eksempel på disse verktøyene er WordPress, sosiale media (Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Linkedin, You Tube med flere) og nettanalyseverktøyet Google Analytics.

WordPress

En nettside består av kode og for å kunne gjøre endringer å oppdateringer må man i grunnen kunne programmering, men det finnes hjelp, publiseringsløsningsverktøy gjør jobben lettere. WordPress er en av de mest populære publiseringsløsningne og brukes av millioner, både bedrifter og privatpersoner.

Kort fortalt er WordPress en lettfattelig brukervennlig og fleksibel løsning som gjør det enklere for deg å oppdatere nettsidene selv.

Det enkelt legge å legge ut nytt og redigere innhold. WordPress er fra starten av en bloggverktøy, som mer og mer brukes til nettsider, og som fint kan kombineres med blogg eller med nyhetesstrøm – om du vil.

Sosiale media

I dag er det viktig å være synlig på nettet og det holder egentlig ikke med en hjemmeside, den bør kombineres med sosiale medier.

Den viktigste grunnen til at du bør delta på sosiale medier er at målgruppen din er der.

Andre gode grunner er at det er gratis markedsføring (så det gjelder å gjøre en bra profil). Sosiale medier hjelper deg også til å bli mer synlig for søkemotorene (som leter frem infomasjon på Internett)  og gjør at du får mer trafikk til hjemmesiden din.

Eksempel på populære sosiale media er Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Linkedin, You Tube med flere. Det er ikke meningen at alle skal være på alle. Hvilke sosiale medier du bør benytte deg av avhenger av bransje og målgruppe. Jeg hjelper gjerne med å sette opp brukerkontoer og gir en innføring i bruk.

Google analytics

Google Analytics er et gratis verktøy som gir en en oversikt over trafikk og besøkende til nettsiden din. Du kan følge med trafikk fra sosiale medier, kampanjer med mer. Et veldig populært og viktig verktøy.

Serviceavtale

Du kanskje verken har tid eller interesse av å sette deg inn i hva som skal til for å oppdatere en hjemmeside og være aktiv på sosiale medier. Jeg tilbyr serviceavtaler der jeg oppdaterer hjemmesiden, nyhetsstrøm både på nettsiden og sosiale medier så du kan konsentrere deg på det du må eller vil bruke tiden din på. Jeg tilbyr en fleksibel serviceavtale der vi blir enige om hva som skal oppdateres.

Oppdatere en eksisterende nettside som har gått ut på dato, du ønsker å tilpasse den så den er aktuell for alle enheter og følger dagens standard.